Campaigns

Our mission is to educate people about various problems that are found in today’s society. We chose to address these subjects so it’s easy to find useful information from trusted sources.

Valentine’s Day

Breast Cancer

Women’s rights

COVID and its impact

Toxic relationships

Stereotypes about women

The Olympics

Networking

First Job

Leadership

Pride

Small Businesses

Ecology

Street Harassment

Leadership

Women at Work X Dear Society

Women around the World

Productivity

Women’s achievements in 2020

Feminist Movies

Going to the Gynecologist

Mersul la ginecolog nu se numără neapărat printe cele mai frumoase activități, însă este extrem de important.
1 din 8 femei din Europa primește diagnoza de cancer la sân. Semnele pot fi depistate din vreme la ginecolog. În această campanie am evidențiat aspecte importante în legătură cu mersul la ginecolog, cum ar fi ce ar trebui să știi înainte de o consultație, cum ar trebui să se desfășoare și ce specialist e cel mai bun pentru nevoile tale.

Toxic femininity and masculinity

De multe ori, stereotipurile despre rolurile de gen ne pot distrage de la lucrurile pe care ni le dorim de fapt. În această serie de postări am abordat mai multe perspective asupra acestei idei: stereotipuri sociale, comportamentale și fizice.

Abortion and its accessibility (Her Time x Centrul Filia)

Întreruperea de sarcină este o procedură medicală legală de care, teoretic, toate femeile pot beneficia. Realitatea este însă alta. Împreună cu Centrul Filia explorăm condițiile necesare pentru a putea face un avort, cât de accesibil este de fapt în România și în lume și multe altele. Colaborarea include și un workshop despre violența de gen pe care îl puteți găsi pe pagina noastră de Instagram.

You are a feminist if

Sexual Education x ONU

Victim blaming

Body positivity