Ambasadoare

Andreea Coscai

President & Founder

Hello! Am 20 ani, studiez Media, Comunicare și Chineză în SUA, iar în aprilie 2020 am fondat platforma ”Her Time România”. Am avut oportunitatea de a termina liceul în UWC China, unde am început să-mi descopăr pasiunea pentru incluziunea socială. Pe parcursul facultății, proiectele media la care am lucrat au fost focusate pe subiecte feministe, imbinând și aspecte culturale. De aceea îmi doresc ca alături de echipa Her Time România sa creăm o comunitate incluzivă, bazată pe feminismul intersecțional. Sperăm să vă avem alături de noi pe drumul acesta!

Alexa Șerban

Co-Founder

Am 22 de ani și sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Business în Cluj-Napoca. De-a lungul anilor am coordonat echipe și organizat proiecte și am încercat să aduc o notă informală care să permită libera exprimare în fiecare dintre acestea. Am crescut înconjurată de creativitate și am urmărit întotdeauna să progresez și să devin cea mai bună versiune a mea, motiv pentru care am decis să fac parte din Her Time. Prin acest proiect vreau să încurajez comunitatea de fete să își conștientizeze valoarea, să nu caute validare din exterior, să se simtă auzite și să nu se mulțumească niciodată cu mai puțin decât merită pentru că locul femeii este oriunde se simte ea împlinită.

ANDREEA DECEAN

Blog

Heyy, eu sunt Andreea, am 17 ani și fac parte din echipa de Blog. Determinarea mea de a sensibiliza oamenii la anumite probleme și de a sprijini femeile și egalitatea cu cât îmi stă în putere au stat la baza deciziei de a deveni ambasador.

MĂLINĂ MĂLIN

Content

Hey there! eu sunt Mălina, am 17 ani, și sunt ambasadoare în echipa de Content. Sunt o persoană motivată, de încredere, pasionată de scris și vreau să îmi folosesc vocea pentru a ajuta persoanele din jur, vreau să fac o diferență. Îmi place muzica rock, fotografia, machiajul și serialele true crime.

CARMEN CÂRSTOIU

Social Media

Hello! Eu sunt Carmen.

Sunt acea fată din liceu care se oferea să mute scaunele atunci când profesorii chemau ”niște băieți puternici” să îi ajute. Îmi place să cred că sunt o persoană deschisă, empatică și chiar dacă uneori par timidă, sunt și foarte friendly. Am ales să fac parte din acest proiect minunat deoarece mereu am mers pe principiul ”Schimbarea vine de la fiecare dintre noi”. Îmi doresc să pot pune o cărămidă în plus pentru combaterea discriminării în societate, indiferent de ce tip este aceasta.

BIANCA DIMA

Design

Mă numesc Bianca, am 15 ani și sunt elevă la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București. Sunt mândră să spun că fac parte din echipa de design. Motivele pentru care am aplicat sunt variate, dar cel mai important este faptul că pentru mine este o oportunitate prin care să pot contribui la crearea unui impact pozitiv asupra societății de astăzi.

NATALIA TURCANU

HR

Sunt Natalia, am 17 ani, și fac parte din echipa HTR. Îmi place să cred că sunt o persoană calmă, dedicată, căreia nu îi este frică să ia inițiativa. M-am alăturat echipei deoarece consider că este proiectul prin intermediul căruia putem transmite un mesaj puternic care privește importanța egalității de gen.

ALEXIA BADOIU

PR & Events

Bună! Numele meu este Alexia Badoiu, am 17 ani și sunt ambasadoare în echipa de PR&Events. M-a atras foarte mult ideea acestui proiect deoarece văd în fiecare zi probleme legate de inegalitatea de gen în România, dar și în legătură cu networking-ul scăzut în rândul tinerelor.

VIORICA CIOLAN

Content

Bună! Mă numesc Viorica, am 18 ani și fac parte din echipa de content. Printre
pasiunile mele se numără studiile de gen și creative writing, ceea ce m-au
determinat a mă alătura HerTime Romania. Sunt o persoană creativă, determinată
și empatică, atuuri pe care le consider esențiale în producerea unui impact asupra
oricărui proiect în care decid să mă implic.

Ștefania butucaru

PR & Events

Sunt Ștefania, am 17 ani și fac parte din echipa HTR! Sunt elevă în clasa a 11-a la
Transylvania College. Mă consider o persoană ambițioasă care mereu încearcă să iasă din
zona de confort și să își depășească limitele. Ce m-a atras la Her Time Romania, a fost
ocazia de a intra într-o comunitate de tinere puternice care doresc să promoveze
leadershipul și networking-ul feminin. Îmi doresc să fiu măcar o mică parte din procesul de
dezvoltare și empowerment a tinerelor. Simt că în cadrul echipei, voi avea un parcurs
prosper, alături de celelalte ambasadoare!

ALICE STOICA

Social Media

Sunt Alice, am 16 ani și sunt elevă la Colegiul Național Victor Babeș din București. Am decis să devin ambasadoare deoarece vreau să contribui la schimbarea mentalității din România. Prin HerTime Ro sunt sigură că vom inspira tinere din toate colțurile țării să devină mai confidente, având încredere în forțele proprii.

ALIS ELENA

Content

Sunt Alis, am 23 de ani, urmez Masterul de Contabilitate Internațională în cadrul ASE, București și lucrez în domeniul financiar. M-am alăturat echipei HTR, deoarece consider că o astfel de inițiativă poate avea un impact major asupra tinerelor.

ALYSSA UNGUREANU

Content

Bună! Mă numesc Alyssa, am 16 ani și studiez științele sociale la Colegiul Național Bilingv George Coșbuc. Pentru mine, cuvintele au fost dintotdeauna o sursă de confort, fie că îmi scriu emoțiile printre rânduri sau că mă pierd într-o lume imaginară.

ANA CHITIC

Content

Bună! Mă numesc Ana, am 17 ani și sunt ambasadoare Her Time România în echipa de content. Sunt o fire empatică, organizată și optimistă, ador să călătoresc și să fiu în natură, iar implicarea mea în proiect se datorează susținerii ideilor de feminism, egalitate de gen și leadership feminin.

ANDRADA SIMA

Blog

Hei! Sunt Andrada, am 18 ani și sunt ambasadoare Her Time Romania în cadrul echipei de Blog. Am decis să mă alătur acestei echipe minunate din dorința de a îmi ieși din zona de confort și de a-mi face ideile auzite. Consider că vorbele fiecăruia pot avea un impact pozitiv asupra lumii, atât timp cât ele se fac auzite.

BEATRICE PURA

Design

Hei! Am 16 ani și fac parte din echipa de design. Iubesc arta vizuală, cititul și cinematografia. M-am alăturat echipei când am văzut o postare care anunța că echipa „HerTime România” caută designer grafic, și m-am gândit că e o oportunitate perfectă pentru a putea susține ceva în care cred prin arta mea.

BIANCA ALICE TĂNASE

Social Media

Sunt Bianca-Alice, am 16 ani, și am decis să mă implic în cadrul proiectului HTR, pentru a sprijini femeile din România și de pretutindeni în drumul lor către succes și leadership. Sunt ambasadoare, deoarece îmi doresc să fac această pagină cunoscută de către fetele și femeile care au nevoie de un imbold, un sfat, sau pur și simplu de sprijin din partea prietenelor sale virtuale, care trec prin experiențe similare.

BIANCA GHETLER

Content

Eu sunt Bibi și am 18 ani. Sunt o persoană dedicată, ambițioasă, și îmi doresc să contribui la schimbarea în bine a societății de astăzi. Sunt pasionată de științele exacte, de natură, de animale și de călătorii. Am aplicat pentru a fi ambasadoare HTR, deoarece am vrut să mă implic în mod direct într-o comunitate frumoasă care sprijină femeile, ce susține egalitatea de gen și leadership-ul feminin.

daria manea

PR & Events

Am 20 de ani și studiez Marketing Management la Lancaster University, UK. Creativitatea, adaptabilitatea și capacitatea mea de a face față oricărei provocări m-au făcut să îmi doresc să lucrez în acest domeniu pe cât de interesant și plin de satisfacții, pe atât de complex și solicitant. În cadrul Her Time România, fac parte din echipa de Proiecte & Promovare. De ce sunt ambasador? CRED CĂ PUTEM să ne ajutăm comunitatea să fie open-minded în ceea ce privește gender equality și putem promova cu succes leadership-ul feminin prin networking. Vreau să contribui la oferirea unui safe space atât on-line, cât și IRL, unde oamenii din comunitate pot să își împărtășească ideile și să se simtă empowered.

diana marina

Hello! Mă numesc Diana și am 22 de ani. Recent, am absolvit Manchester School of Architecture, experiență ce mi-a provocat imaginația și abilitățile de a folosi design software. Îmi plac artele vizuale, arhitectura și să dansez de fiecare dată când am ocazia. Ca studentă, am realizat cât de ușor este pentru un designer să transmită mesaje prin content vizual, motiv pentru care am aplicat pentru un rol în departamentul de design grafic. Îmi doresc să susțin subiectele adresate de echipa HTR – egalitatea dintre sexe, combaterea discriminării, networking-ul – prin crearea de ilustrații cu impact pozitiv, care, sper eu, vor contribui la misiunea Her Time de a face lumea un loc mai bun.

DARIA DANA

Content

Bună!

Sunt Daria, am 15 ani și sunt extrem de încântată să pot face parte din acest proiect minunat! Fiind mereu gata să ies din zona mea de confort, ador provocările, și experiențele noi. M-aș putea descrie ca fiind o persoană optimistă, radiantă , cu un zâmbet permanent pe față, și cu visuri promițătoare! 

GEORGIANA TREISTA

HR

Hei! Mă numesc Georgiana, am 18 ani și de curând am devenit ambasadoare în echipa de HR. Din momentul în care am aflat de Her Time, am rezonat cu misiunea proiectului de a promova egalitatea de gen în România și de a crea o comunitate safe în care fetele și femeile pot să își împărtășească experiențele, să învețe lucruri noi unele de la altele și, nu în ultimul rând, să se simtă empowered.

gheorghiu maria ruxandra

Social Media

Bună, mă numesc Gheorghiu Ruxandra, am 18 ani, am aplicat pentru poziția de ambasador Her Time pentru a putea face o schimbare, pentru a putea veni în ajutorul fetelor și femeilor, să dovedesc, alături de colegele mele, că vocile femeilor de pretutindeni merită și se vor face auzite. În cadrul proiectului, și prin acesta, îmi doresc să-mi dovedesc că nu există nicio piedică care să mă poată opri din a face ceea ce îmi place, dar pe lângă aceasta, în primul rând, îmi doresc să reușim să aducem în atenția tuturor problemele legate de egalitatea de gen și să găsim împreună soluții, care să reducă totul la un capitol de istorie. În încheiere, vreau să vă las un citat drăguț. Keep in mind that:”There is no force more powerful than a woman determined to rise.”-Bosa Sebele

ioana butaru

Blog

Mă numesc Ioana, am 15 ani și am devenit recent ambasadoare HTR. Am aplicat pentru această poziție, întrucât îmi doresc să contribui la schimbarea vitală ce trebuie realizată la nivel național. Fiind o fire persuasivă, migăloasă, pasionată de cauza pe care această mișcare o susține cu neînduplecare, îmi doresc să ajut tinere fete și femei să-și înțeleagă pe deplin valoarea și drepturile. De aceea, cred cu adevărat că prin jocul viu al cuvintelor pe care îl voi transpune în articolele viitoare și bineînțeles, alături de celelalte ambasadoare, voi putea sprijini comunitatea feminină să-și facă vocea auzită.

ioana pufan

Social Media

Mă numesc Ioana, am 17 ani și am devenit recent ambasadoare HTR. Încă de când am descoperit Her Time, m-am simțit inspirată de mesajul transmis de această comunitate, admirând perseverența și atitudinea dedicată a membrelor echipei pentru o cauză în care cred cu tărie: women’s empowerment. În cadrul acestui proiect, îmi doresc să ajut cât mai multe persoane să-și împlinească visurile, să-și depășească propriile nesiguranțe, cât și să le ofer o voce celor care nu au posibilitatea să se exprime.

IOANA SAMOILA

Social Media

Sunt Ioana, am 17 ani și sunt ambasadoare HTR. Anul acesta m-am decis să fac parte din cât mai multe voluntariate, asociații, platforme, pentru a dezvolta abilități, mai ales de comunicare și scris, dar să am parte și de amintiri de neuitat. Am ales departamentul de social media din simplul fapt că sunt adolescentă, îmi petrec majoritatea timpului stând pe rețele de socializare iar acum pot petrece nenumăratele ore online, făcând ceva productiv, putând ajuta alte tinere din această comunitate, cu articole, oportunități și multe experiențe.

irina voiculescu

Blog

Sunt Irina, am 17 ani și am devenit de curând ambasadoare HTR. Mă consider o fire prietenoasă, perseverentă și creativă.

 Am decis să mă alătur acestei echipe pentru că rezonez cu valorile pe care le promovează: leadership feminin, women’s empowerment și egalitatea între oameni,  pentru că pot îmbina una dintre pasiunile mele, scrisul, cu activismul și pentru a mă dezvolta într-o comunitate de fete și femei puternice, care contribuie la o schimbare în societate.

katarina gabriela

PR & Events

Hei! Eu am 16 ani și sunt ambasador în cadrul
„Her Time Romania” în cadrul echipelor de conținut și promovare & proiecte, iar câteva cuvinte care mă definesc sunt implicarea, devotamentul, pasiunea, perseverența și consecvența.
Am hotărât să mă alătur echipei deoarece cred în scopul proiectului, în promovarea creativității, a diversității și a leadership-ului feminin prin networking și nu numai.

LARISA PETCUȚ

Design

Salut! Mă numesc Larisa, am 23 de ani și am devenit recent ambasadoare HTR. M-am alăturat echipei din dorința de a ajuta la producerea unor schimbări necesare în societatea actuală. Am fost mereu o persoană empatică, fiind preocupată constant de respectarea drepturilor umane, de egalitatea de gen și de valorile promovate de mișcarea feministă. Am observat cum Her Time România oferă o platformă prin care face auzită vocea fetelor și a femeilor și am considerat că luând parte la o astfel de inițiativă făină pot, prin artă, să îmi aduc contribuția în ceea ce privește promovarea unor valori în care cred, observând cum, din păcate, acestea lipsesc de prea multe ori din societatea românească.

ELISABETH VARVAROI

Social Media

Un cuvânt auzit foarte des folosit pentru a mă descrie este sweet. Animalele îmi aduc bucuria eternă, iar orice cruzime asupra lor va fi pedepsită cu tortura! Apreciez sinceritatea mai mult ca orice!

maria bogdan

Blog

Mă numesc Maria, am 16 ani și am devenit ambasadoare Her Time pentru că am înțeles, chiar daca sunt încă în liceu, că în viață există o mulțime de obstacole care apar doar din cauza geniului tău. Din păcate, discriminarea și prejudecățile nu sunt un lucru al trecutului. M-am alăturat echipei pentru că vreau să educ cât mai multe persoane despre acest subiect, despre comunitățile LGBT și despre ce înseamnă să fii o fată în ziua de azi, pentru a modela o generație care să fie liberă în modul de a gândi, distrugând conceptul „standardelor duble”!

MARIA FATOI

Bună! Numele meu este Maria-Araxi și în prezent sunt studentă la master la Universitatea din Padova pe specializarea Human Rights and Multi-level Governance. Mi-am dorit să devin ambasadoare la Her Time, deoarece consider că, egalitatea de gen și politicile publice destinate să apere drepturile femeii nu au destulă vizibilitate în spațiul românesc. Avem nevoie de mai mult leadership feminin.

MARIA ZUGRAVU

PR & Events

Bună! Mă numesc Maria, am 15 ani și am devenit de curând ambasadoare HerTime în echipa de Pr&Events. Consider că sunt o persoană sociabilă, creativă și  dornică să facă o schimbare și să susțină egalitatea de șanse între sexe, amplificarea vocii feminine și mai ales feminismul intersecțional. Eu cred că o feministă este o persoană care crede în puterea femeilor la fel de mult precum crede în puterea oricărei persoane. Este egalitate, este corectitudine și este ceva din care sunt mândră să fac parte. Doresc ca prin intermediul acestui proiect să îmi folosesc creativitatea și perseverență într-un scop util, prin care să pot ajuta fete de peste tot din România să își găsească încrederea pentru a lupta pentru drepturile și vocea lor.

PAOLA BÎRA

HR

Numele meu este Paola, am 18 ani și m-am alăturat de curând proiectului HTR. Sunt pasionată de tot ceea ce reprezintă feminismul și îmi doresc să fiu schimbarea de care are nevoie societatea noastră, să dau o voce femeilor și să lupt în continuare pentru egalitatea de șansă. Cred în leadership-ul feminin și în faptul că femeile sunt puternice și dețin o valoare care trebuie promovată. Totodată, fac parte din această comunitate pentru a încerca să contribui la informarea tinerei generații asupra egalității de gen și pentru a ajuta toate femeile să își găsească curajul de a se exprima liber.

rebeca toader

PR & Events

Am 18 ani și de curând am devenit ambasadoare „Her Time România” în echipa de promovare și proiecte. Din clipa în care am descoperit pagina am știut că vreau să mă implic, deoarece este ceva ce mă pasionează și consider că prin implicare pot face o schimbare. Pot spune că sunt o persoană ce vizualizează viitorul ideal, în care egalitatea de sexe nu mai este o problemă și încerc să contribui cât mai mult pentru a ajunge acolo.

sorana bucseneanu

PR & Events

Sunt Sorana, am 21 de ani, iar în prezent sunt studentă în anul 2 la University College London. La HTR fac parte din echipa de promovare și proiecte. Având experiență în mai multe organizații din cadrul universității, cum ar fi „The Female Lead”, am devenit pasionată de activism, în special când vine vorba de egalitatea de gen. Pentru că această problemă este foarte accentuată în România, ca ambasadoare Her Time sper să ajut la construirea unui spațiu în care vocile fetelor să poată fi amplificate.

Ștefania gheorghe

Blog

Bună, bună! Sunt Ștefania, iar voi citiți acum prezentarea unei adolescente care a primit șansa de a se înconjura de femei puternice, inteligente, cu care poate să creeze o schimbare la nivel social. Am fost implicată în activități de voluntariat încă din primele zile de liceu și mă bucur că acum am ocazia să fiu ambasadoare Her Time în echipa de blog. Sunt o persoană implicată, încerc să ajut atât la buna mea dezvoltare, cât și la buna dezvoltare a celor din jur. Sunt vocală și cred că e foarte important să ne facem auzite de fiecare dată când știm că avem ceva de spus, iar Her Time e locul potrivit pentru a fi platforma mea și a tuturor femeilor care au nevoie de sustinere.

TEODORA MAGAN

PR & Events

Sunt Teodora, am 17 ani și am devenit de curând ambasadoare HTR în cadrul departamentului de PR&Events. Am ales să fiu parte din echipă deoarece rezonez cu misiunea proiectului de a promova diversitatea, egalitatea de șanse, de oportunități și vreau să contribui la îndeplinirea acesteia. Sunt o fire ambițioasă, perseverentă, devotată și îmi doresc să sprijin leadership-ul feminin prin implicarea mea activă în viitoarele evenimente.  Cred cu tărie că o platformă ce face auzite vocile femeilor și le dă posibilitatea de a se exprima aduce o reală schimbare necesară societății în care trăim.