...

„Her Time and Friends” Celebrează Leadershipul Feminin cu Un Eveniment de Networking

octombrie 19, 2023

București, 15 octombrie, 2023 – Grădina ArtHub din București a fost gazda evenimentului „Her Time and Friends”, unde participanții s-au adunat pentru a cultiva conexiuni și a evidenția leadershipul feminin. Participanții au avut ocazia să împărtășească povești inspiraționale și să pună în lumină impactul pozitiv al activităților lor în diferite domenii care se axează pe implicarea civică, educație, democrație și propunerea de oportunități. 

Evenimentul a debutat prin prezentarea fiecărei asociații/fundații și a fiecărui reprezentant în parte, ceea ce a dus mai apoi la o sesiune de networking care a facilitat conexiunile între organizații. Her Time Ro, Triliada, Asociația Tineretului ONU din România, Vreau să Studiez în America, Liceu în Străinătate, FeminEast, Strigăt Pentru Educație, Fundația Leaders, Consiliul Tineretului din România și Voluntarul din Noi au pus bazele unor relații strânse între membrii unor organizații care au ca scop realizarea cât mai multor proiecte în favoarea comunităților pentru care își desfășoară activitatea.

„Her Time and Friends” a oferit o oportunitate perfectă pentru a oferi participanților șansa de a se inspira unii pe alții prin poveștile și experiențele lor, contribuind astfel la crearea unui spațiu de susținere și împuternicire la baza căruia se află leadershipul feminin.

Acest eveniment a fost posibil datorită susținerii sponsorilor noștri: ArtHub Bucharest, AQUA Carpatica, Cărturești, Magnetella, Liniște și Sacoșe bumbac.

Acest eveniment de networking a fost primul de acest fel, în care participanții au avut ocazia de a comunica unii cu ceilalți în scopul discuției despre posibile colaborări și pentru a pava drumul unor noi oportunități benefice tinerilor și pentru a evidenția activitatea pe care fiecare echipă o desfășoară.

 

Despre Sponsorii Noștri

ArtHub Bucharest este un spațiu artistic colaborativ și expozițional unde sunt puse la dispoziție resurse pentru dialog și muncă în comun celor din domeniul artei și

managementului cultural. Produce conținut artistic propriu dar funcționează și ca galerie de artă / teatru-laborator / spațiu gazdă / spațiu-resursă, unde artiste, artiști și organizații partenere pot veni să producă sau să expună propriul conținut.

AQUA Carpatica reprezintă unul dintre cei mai consacrați lideri de piață. Extinderea portofoliului de brand a determinat totodată și lărgirea segmentului de adresabilitate către consumatori prin introducerea produsului AQUA Carpatica Carbo Can. Este prima apă minerală naturală îmbogățită cu dioxid de carbon de la sursă îmbuteliată în România la doză de 330 ml.

Cărturești constituie o librărie în care se pot găsi orice fel de articole de la cele mai recent tipărite cărți, albume muzicale, vinyl-uri, CD-uri cu filme și documentare, până la porțelanuri fine, cadouri pentru toate preferințele și rechizite interesante. În plus, carturesti.ro este o platformă de informare, unde îți sunt recomandate cele mai citite cărți, cele mai ascultate albume, cele mai noi produse sau cele mai discutate articole.

Magnetella reprezintă o marcă de suveniruri tradiționale românești care pune la dispoziția tuturor diverse articole cu model creativ și tradițional de la magneți de frigider, suporturi de pahare și insigne până la lingurițe și alte decorațiuni din lemn. 

Liniște Candles este o marcă de lumânări parfumate care vin în diverse dimensiuni și recipiente de la borcane micuțe până la vase mai mari de porțelan. Acestea prezintă o gamă variată de arome și denumiri simpatice preucum dovleac melancolic, budincă cu rom și vanilie, buchet cochet, tiramisu fără regrete și multe altele.

Sacoșe Bumbac propune o gamă de produse realizate din pânză de bumbac, foarte rezistente, cu o utilizare îndelungată, care se pot spăla și refolosi. Oferă o imagine premium la târguri și conferințe, diverse expoziții și campanii promoționale. Cele mai întâlnite și cerute sunt sacoșele din 100% bumbac atât cu manere scurte cât și manere lungi.

 

Pentru informații suplimentare și solicitări media, vă rugăm să contactați: hertimero@gmail.com.

 

S-ar putea să-ți placă și …

Raport de activitate 2023

Raport de activitate 2023

Dragă comunitate, Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână
Accelerator de serafinitBannerText_Accelerator de serafinit
Activează viteza mare a site-ului pentru a fi atractiv pentru oameni și motoarele de căutare.