Cine suntem

O comunitate de femei tinere care se susțin și se inspiră reciproc

O comunitate de femei tinere care se

SUSȚIN INSPIRĂ

reciproc

Vrem să te ajutăm să îți dezvoltați pe deplin potențialul ca profesionist, ca femeie și ca individ. Vrem să te ajutăm să te simți încrezătoare în propria piele și să dobândești instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți crea propriile oportunități

N

Vrem să te vedem cum te înalți, îți asumi puterea și îți pui amprenta asupra lumii.

N

Vrem să te vedem atingând stelele și decolând în spațiu!

Cu ce ne mândrim:

Colaborare

Credem în puterea colaborării, în importanța propriei noastre dezvoltări personale și în magia care se întâmplă atunci când combinăm cele două. Pentru noi, totul se poate face împreună.

Profesionalism

Suntem profesioniste și civilizate, dar nu ne este teamă să fim jucăușe. Credem că fiecare femeie are ceva valoros de oferit – și trebuie să învețe cum să și-l însușească.

Devotament

Platforma a fost creată în aprilie 2020 din dorința de a sprijini viitoarele generații de femei din România, de a le ajuta să capete mai multă încredere în ele și să se exprime.

 Her Time România

Manifest

Misiunea și viziunea Her Time România

La Her Time, credem că nu există un loc mai bun pentru a-ți construi rețeaua de networking decât aici. De aceea, ne-am unit pentru a crea un spațiu în care poți întâlni alte persoane cu aceleași preocupări și poți învăța de la cei mai buni dintre cei mai buni. Știm cât de important este să te înconjori de oameni care trec prin ceea ce treci tu și care știu de ce este nevoie pentru a reuși. De aceea am creat această platformă: pentru ca tu să te poți conecta cu alte persoane care au trecut prin ceea ce te întâmpini tu acum, să împărtășești idei și experiențe și să înveți din succesele și eșecurile celorlalți.

Suntem de părere că putem oferi spațiul necesar oricui pentru a crește, a se dezvolta și a găsi sprijin și confort, totul într-un mediu sigur. Această viziune contribuie în mod cert la unul din scopurile noastre principale, cel de a le arată femeilor puterea pe care o avem și de a o folosi deoarece ea este necesară societății în care trăim. 

Credem într-o schimbare sistematică și sprijinim această schimbare prin: marșuri, petiții, deschiderea de discuții probleme sistemice în cadrul evenimentelor și campaniilor, integrarea în instituțiile statului și multe alte demersuri.

Misiune

Misiunea Her Time, ca asociație feministă focusată pe activism creată de tinere pentru tinere, este de a crea o comunitate pentru femeile și fetele din România, oferindu-le oportunități prin networking  și pregătind generația tânăra de femei să aibă o prezență puternică în piața muncii, care să fie menținută în ciuda responsabilităților familiale. 

Scop

Avem ca scopuri principale: oferirea de oportunități pentru dezvoltarea tinerelor, adaptarea conținutului la obiectivele principale și clarificarea obiectivelor către comunitate, atingerea unei demografici mai mari de tinere deoarece toate facem parte din schimbare, crearea unei conexiuni între generații pentru a susține tinerele și pentru a schimba statisticile, prezența asociației academic, lucru care ajuta să ne poziționăm ca o asociație culturală și dezvoltată, extinderea impactului Her Time România și implicarea generației tinere în cauză pentru a pune presiune pe instituții spre rectificarea problemelelor sistemice și integrarea asociației în rețeaua de ONG-uri din România.

Acțiune

Pentru a ne atinge obiectivele deja stabilite vom face următorii pași: webinarii, competiții, live-uri și interviuri cu mentore, internshipuri și Clubul de Networking.

Active Events

No current eventSubscribe to be notified first!

Past Events

2020

BeginningsAprilie 2020

Începutul călătoriei HerTime România

Călătoria HerTime România începe în mijlocul primăverii.

Aprilie 2020: Andreea Coscai fondează proiectul HerTime România, un proiect ce venea să acopere o nevoie a generației tinere de femei din România: un spațiu de promovare a oportunităților de dezvoltare printr-o rețea de femei tinere și adolescente.

WebinarIunie 2020

HerWebinars Summer 2020

În iunie, timp de o săptămână, între 22 și 28, 2020, avea să aibă loc prima serie de Webinarii, printr-o ediție de vară. Printre temele de interes s-au aflat: reprezentarea femeilor în politică, antreprenoriat, voluntariat, stimă de sine. Invitați notabili au fost deputat independent Oana Bîzgan, Deea Codrea, @whenitsover.project, reprezentanți @UWC România și Asociația Elevilor din București și Ilfov.

ExperienceSeptembrie 2020

Pre-Party & Curs de dezvoltare personală

Toamna lui 2020 s-a axat pe tema Empowerment, începând cu un mic Empowerment Pre-Party. Septembrie și octombrie au găzduit două sesiuni de cursuri de dezvoltare personală, facilitate de Romina Alexandra Pescaru, trainer, coach și facilitator de constelații familiale (metodă psihoterapeutică), în colaborare cu Her Time România.

WebinarNoiembrie 2020

HerWebinars Winter 2020

La final de noiembrie, am dat startul Webinariilor în ediția de iarnă, 2020. Project și time management, antreprenoriat românesc, sport si nutritie au figurat pe agenda de discuție. Printre invitații noștri s-au numărat La Blouse Roumaine Shop, Funky Citizens și Andreea Giuclea, reporter sportiv.

2021

WebinarSpring 2021

SuperWoman in the Workplace

Primăvara lui 2021 a adus o temă specifică în cadrul ediției de Webinarii: SuperWoman in the Workplace. Dear Society și Her Time România au venit în ajutor cu tips&tricks despre carieră pentru adolescentele și femeile tinere la inceput de drum profesional. Subiectele s-au dorit a fi foarte practice și aplicate: cum să negociezi un salariu, hărțuirea la locul de muncă, cum te asiguri că un job este legal și real și multe alte subiecte interesante despre piața de muncă.

LiveMartie 2021

Womxn Develop at Ubisoft

Pe data de 25 martie, am găzduit un mic live interesant care a adus un insight view al industriei jocurilor online: Womxn Develop at Ubisoft. Andreea Mindroiu a vorbit despre oportunitățile pentru femei în industria de dezvoltare și programare a jocurilor video.

Movie ScreeningAugust 2021

HerTimex & RoabaDeCultură

Toamna lui 2021 a venit cu un parteneriat între HerTime Romania și Roaba de Cultură. O proiecție de filme feministe a fost susținută pe 20 august în parcul Herăstrău și deschisă pentru oricine a fost doritor să vizioneze filme etalon pentru tema feministă.

WebinarDecembrie 2021

HerWebinars Winter 2021

Iarna a adus ediția de Webinarii: marketing creativ, perfecționismul la locul de muncă, discuții despre inspirație, activism, dar și cum arată drumul unei cariere în politică pentru o femeie. Oana Bîzgan, Susan Shapiro, Andreea Galindo, Lauren Ruffin si Diana Lupu au fost cele care au dat voce ediției de iarnă, la final de 2021.

2022

LiveIanuarie 2022

HerTimex Anca Broască

23 Ianuarie – un live care a dorit să ne îndemne mai mult spre acceptarea de sine, în special ca femei. Anca Broască a ținut un dialog despre body acceptance și body image.

LiveFebruarie 2022

HerTimex Răzvan Săbău & Antonio Rob

Pe 20 februarie, Răzvan Săbău și Antonio Rob ne-au vorbit într-un live streaming despre obstacolele întâlnite în mediul online pentru un cuplu LGBTQ+.

HerNetworkMartie 2022

Welcome HerNetwork

Martie a deschis un nou proiect și anume Clubul HerNetwork, pentru care au fost deschise recrutările. Clubul se manifestă prin mici ateliere pe teme specifice și workshop-uri precum: copywriting, activismul online, campanii de comunicare.

LiveAprilie 2022

HerTimex Andreea Voina

Finalul lunii aprilie, imediat după aniversarea a doi ani de la data înfințării HTR, am inceput maratonul webinariilor. Andreea Voina a discutat despre diferențele de gen la locul de muncă.

LiveMai 2022

HerTimex Amy Claire

Luna mai a adus live-streaming-uri pe diverse teme de nișă. Pe 8 mai, AmyClaire ne-a vorbit despre ce înseamnă o carieră în domeniul streaming-ului.

LiveMai 2022

HerTimex Elena Ghenoiu

Pe 22 mai am găzduit un live pe Instagram cu Elena Ghenoiu, actriță, pentru cei interesați de insights, dar și de a urma o carieră în acest domeniu artistic.

WebinarAugust 2022

HerWebinars Summer 2021

Prima săptămână din august 2022 a venit cu o ediție de webinarii axată pe Social Media, forme de advocacy, stereotipul feminin în zona publicității și sexismul în mass-media. Invitați speciali au fost Florentina Bălășoiu, corespondentă PRO TV, Mihaela Drăgan, actriță, Monica Tudorache, Bia și Bianca Ion, Sergiu Marcu și Mara Miclea psihologi.

ExpozițieAugust 2022

HerTimex & ArtHub

Un mic eveniment surpriză l-am creat în luna august, la Grădina Arthub: Expoziția intitulată “imPERFECȚIUNI perfecte și alte naturalețuri” îmbrățișează și studiază corpul fără filtre, “rough and raw”, cu multă tandrețe.

WebinarAugust 2022

HerWebinars #Winter22

Pentru #winter22 am organizat o serie de cinci webinarii unice, fiecare cu un subiect și un domeniu de specialitate diferit.  De la viitorul marketingului și brand storytelling, la cunoașterea drepturilor la locul de muncă sau Media văzut ca un catalist al conversațiilor autentice ediția din iarna lui 2022 a avut câte ceva pentru fiecare. Mulțumim invitațiilor:McCann Worldgroup,Reconectat Podcast, Avocatoo și UiPath.

2023

Offline collabFebruarie 2023

HerTimeXUiPath

La începutul anului 20223 am colaborat cu UiPath pentru un eveniment gratuit “open doors” dedicat tinerix profesioniști sau un studentx interesați de sectorul tehnologic.

Evenimentul a cuprins un stories take-over Q&A, un live pe IG și o vizită la sediul UiPath din București unde participantx au făcut networking între ei dar și cu echipa UiPath.