Experimenteaz─â puterea comunit─â╚Ťii ╚Öi a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino al─âturi de noi pentru a s─ârb─âtori realiz─ârile, a discuta provoc─ârile ╚Öi a promova o comunitate care sus╚Ťine egalitatea de gen.

Experimenteaz─â puterea comunit─â╚Ťii ╚Öi a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino al─âturi de noi pentru a s─ârb─âtori realiz─ârile, a discuta provoc─ârile ╚Öi a promova o comunitate care sus╚Ťine egalitatea de gen.

Experimenteaz─â puterea comunit─â╚Ťii ╚Öi a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino al─âturi de noi pentru a s─ârb─âtori realiz─ârile, a discuta provoc─ârile ╚Öi a promova o comunitate care sus╚Ťine egalitatea de gen.

Experimenteaz─â puterea comunit─â╚Ťii ╚Öi a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino al─âturi de noi pentru a s─ârb─âtori realiz─ârile, a discuta provoc─ârile ╚Öi a promova o comunitate care sus╚Ťine egalitatea de gen.

Construim Schimbarea

prin

Feminism Leadership

Construim Schimbarea prin

Feminism Leadership

Evenimente în desfășurare

Nici un eveniment în desfășurareSubscribe la Newsletter

Evenimente încheiate

2023

Her WebinarsIulie 2023

HerWebinars#Summer23

Cea de-a ╚Öasea edi╚Ťie┬áa evenimentului educa╚Ťional bianual, ÔÇťHer Webinars Summer Edition 2023ÔÇŁ.

Acest eveniment stand-alone ofer─â┬ádiscu╚Ťii directe cu exper╚Ťi ╚Öi profesioni╚Öti┬ádin┬áindustria tehnologic─â, inclusiv reprezentan╚Ťi ai unor companii de renume precum┬áGoogle,┬áRevolut┬á╚Öi┬áKANO Computing.

WebinarIunie 2022

HerTimeX GLORIA STEINEM

O ocazie remarcabil─â de a discuta cu una dintre cele mai influente lidere feministe ale timpului nostru. Prin perspectivele sale profunde, Gloria Steinem a ├«mp─ârt─â╚Öit dedicarea sa de o via╚Ť─â pentru promovarea egalit─â╚Ťii de gen ╚Öi pentru emanciparea femeilor din ├«ntreaga lume. Acest eveniment de neuitat a l─âsat, f─âr─â ├«ndoial─â, un impact de durat─â, aprinz├ónd o nou─â sc├ónteie ├«n fiecare participant pentru a lupta pentru o lume mai echitabil─â ╚Öi mai incluziv─â.

Eveniment OfflineFebruarie 2023

HerTimeXUiPath

La ├«nceputul anului 20223 am colaborat cu UiPath pentru un eveniment gratuit ÔÇťopen doorsÔÇŁ dedicat tinerix profesioni╚Öti sau un studentx interesa╚Ťi de sectorul tehnologic.

Evenimentul a cuprins un stories take-over Q&A, un live pe IG și o vizită la sediul UiPath din București unde participantx au făcut networking între ei dar și cu echipa UiPath.

2022

Her WebinarsDecembrie 2022

HerWebinars #Winter22

Pentru #winter22 am organizat o serie de cinci webinarii unice, fiecare cu un subiect ╚Öi un domeniu de specialitate diferit.┬á De la viitorul marketingului ╚Öi brand storytelling, la cunoa╚Öterea drepturilor la locul de munc─â sau Media v─âzut ca un catalist al conversa╚Ťiilor autentice edi╚Ťia din iarna lui 2022 a avut c├óte ceva pentru fiecare. Mul╚Ťumim invita╚Ťiilor:McCann Worldgroup,Reconectat Podcast, Avocatoo ╚Öi UiPath.

Eveniment OfflineOctombie 2022

HerTimex & ArtHub

Un mic eveniment surpriz─â l-am creat ├«n luna august, la Gr─âdina Arthub: Expozi╚Ťia intitulat─â ÔÇťimPERFEC╚ÜIUNI perfecte ╚Öi alte naturale╚ŤuriÔÇŁ ├«mbr─â╚Ťi╚Öeaz─â ╚Öi studiaz─â corpul f─âr─â filtre, ÔÇťrough and rawÔÇŁ, cu mult─â tandre╚Ťe.

Her WebinarsAugust 2022

HerWebinars Summer 2021

Prima s─âpt─âm├ón─â din august 2022 a venit cu o edi╚Ťie de webinarii axat─â pe Social Media, forme de advocacy, stereotipul feminin ├«n zona publicit─â╚Ťii ╚Öi sexismul ├«n mass-media. Invita╚Ťi speciali au fost Florentina B─âl─â╚Öoiu, corespondent─â PRO TV, Mihaela Dr─âgan, actri╚Ť─â, Monica Tudorache, Bia ╚Öi Bianca Ion, Sergiu Marcu ╚Öi Mara Miclea psihologi.

LiveMai 2022

HerTimex Amy Claire

Luna mai a adus live-streaming-uri pe diverse teme de nișă. Pe 8 mai, AmyClaire ne-a vorbit despre ce înseamnă o carieră în domeniul streaming-ului.

HerNetworkMartie 2022

HerNetwork

Martie a deschis un nou proiect și anume Clubul HerNetwork, pentru care au fost deschise recrutările. Clubul se manifestă prin mici ateliere pe teme specifice și workshop-uri precum: copywriting, activismul online, campanii de comunicare.

LiveIanuarie 2022

HerTimex Anca Broasc─â

23 Ianuarie – un live care a dorit s─â ne ├«ndemne mai mult spre acceptarea de sine, ├«n special ca femei. Anca Broasc─â a ╚Ťinut un dialog despre body acceptance ╚Öi body image.

2021

Her WebinarsDecembrie 2021

HerWebinars Winter 2021

Iarna a adus edi╚Ťia de Webinarii: marketing creativ, perfec╚Ťionismul la locul de munc─â, discu╚Ťii despre inspira╚Ťie, activism, dar ╚Öi cum arat─â drumul unei cariere ├«n politic─â pentru o femeie. Oana B├«zgan, Susan Shapiro, Andreea Galindo, Lauren Ruffin si Diana Lupu au fost cele care au dat voce edi╚Ťiei de iarn─â, la final de 2021.

Eveniment offlineAugust 2021

HerTimex & RoabaDeCultur─â

Toamna lui 2021 a venit cu un parteneriat ├«ntre HerTime Romania ╚Öi Roaba de Cultur─â. O proiec╚Ťie de filme feministe a fost sus╚Ťinut─â pe 20 august ├«n parcul Her─âstr─âu ╚Öi deschis─â pentru oricine a fost doritor s─â vizioneze filme etalon pentru tema feminist─â.

LiveMartie 2021

Womxn Develop at Ubisoft

Pe data de 25 martie, am g─âzduit un mic live interesant care a adus un insight view al industriei jocurilor online: Womxn Develop at Ubisoft. Andreea Mindroiu a vorbit despre oportunit─â╚Ťile pentru femei ├«n industria de dezvoltare ╚Öi programare a jocurilor video.

WebinarPrimavara 2021

SuperWoman in the Workplace

Prim─âvara lui 2021 a adus o tem─â specific─â ├«n cadrul edi╚Ťiei de Webinarii: SuperWoman in the Workplace. Dear Society ╚Öi Her Time Rom├ónia au venit ├«n ajutor cu tips&tricks despre carier─â pentru adolescentele ╚Öi femeile tinere la inceput de drum profesional. Subiectele s-au dorit a fi foarte practice ╚Öi aplicate: cum s─â negociezi un salariu, h─âr╚Ťuirea la locul de munc─â, cum te asiguri c─â un job este legal ╚Öi real ╚Öi multe alte subiecte interesante despre pia╚Ťa de munc─â.

2020

Her WebinarsNoiembrie 2020

HerWebinars Winter 2020

La final de noiembrie, am dat startul Webinariilor ├«n edi╚Ťia de iarn─â, 2020. Project ╚Öi time management, antreprenoriat rom├ónesc, sport si nutritie au figurat pe agenda de discu╚Ťie. Printre invita╚Ťii no╚Ötri s-au num─ârat La Blouse Roumaine Shop, Funky Citizens ╚Öi Andreea Giuclea, reporter sportiv.

Eveniment OfflineSeptembrie 2020

Pre-Party & Curs de dezvoltare personal─â

Toamna lui 2020 s-a axat pe tema Empowerment, ├«ncep├ónd cu un mic Empowerment Pre-Party. Septembrie ╚Öi octombrie au g─âzduit dou─â sesiuni de cursuri de dezvoltare personal─â, facilitate de Romina Alexandra Pescaru, trainer, coach ╚Öi facilitator de constela╚Ťii familiale (metod─â psihoterapeutic─â), ├«n colaborare cu Her Time Rom├ónia.

Her WebinarsIunie 2020

HerWebinars Summer 2020

├Än iunie, timp de o s─âpt─âm├ón─â, ├«ntre 22 ╚Öi 28, 2020, avea s─â aib─â loc prima serie de Webinarii, printr-o edi╚Ťie de var─â. Printre temele de interes s-au aflat: reprezentarea femeilor ├«n politic─â, antreprenoriat, voluntariat, stim─â de sine. Invita╚Ťi notabili au fost deputat independent Oana B├«zgan, Deea Codrea, @whenitsover.project, reprezentan╚Ťi @UWC Rom├ónia ╚Öi Asocia╚Ťia Elevilor din Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov.

BeginningsAprilie 2020

Începutul călătoriei HerTime România

Călătoria HerTime România începe în mijlocul primăverii.

Aprilie 2020: Andreea Coscai fondeaz─â proiectul HerTime Rom├ónia, un proiect ce venea s─â acopere o nevoie a genera╚Ťiei tinere de femei din Rom├ónia: un spa╚Ťiu de promovare a oportunit─â╚Ťilor de dezvoltare printr-o re╚Ťea de femei tinere ╚Öi adolescente.

ro_RORomână