Experimentează puterea comunității și a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino alături de noi pentru a sărbători realizările, a discuta provocările și a promova o comunitate care susține egalitatea de gen.

Experimentează puterea comunității și a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino alături de noi pentru a sărbători realizările, a discuta provocările și a promova o comunitate care susține egalitatea de gen.

Experimentează puterea comunității și a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino alături de noi pentru a sărbători realizările, a discuta provocările și a promova o comunitate care susține egalitatea de gen.

Experimentează puterea comunității și a progresului la evenimentele noastre dedicate feminismului. Vino alături de noi pentru a sărbători realizările, a discuta provocările și a promova o comunitate care susține egalitatea de gen.

Construim Schimbarea

prin

Feminism Leadership

Construim Schimbarea prin

Feminism Leadership

Evenimente în desfășurare

Nici un eveniment în desfășurareSubscribe la Newsletter

Evenimente încheiate

2023

Her WebinarsIulie 2023

HerWebinars#Summer23

Cea de-a șasea ediție a evenimentului educațional bianual, “Her Webinars Summer Edition 2023”.

Acest eveniment stand-alone oferă discuții directe cu experți și profesioniști din industria tehnologică, inclusiv reprezentanți ai unor companii de renume precum Google, Revolut și KANO Computing.

WebinarIunie 2022

HerTimeX GLORIA STEINEM

O ocazie remarcabilă de a discuta cu una dintre cele mai influente lidere feministe ale timpului nostru. Prin perspectivele sale profunde, Gloria Steinem a împărtășit dedicarea sa de o viață pentru promovarea egalității de gen și pentru emanciparea femeilor din întreaga lume. Acest eveniment de neuitat a lăsat, fără îndoială, un impact de durată, aprinzând o nouă scânteie în fiecare participant pentru a lupta pentru o lume mai echitabilă și mai incluzivă.

Eveniment OfflineFebruarie 2023

HerTimeXUiPath

La începutul anului 20223 am colaborat cu UiPath pentru un eveniment gratuit “open doors” dedicat tinerix profesioniști sau un studentx interesați de sectorul tehnologic.

Evenimentul a cuprins un stories take-over Q&A, un live pe IG și o vizită la sediul UiPath din București unde participantx au făcut networking între ei dar și cu echipa UiPath.

2022

Her WebinarsDecembrie 2022

HerWebinars #Winter22

Pentru #winter22 am organizat o serie de cinci webinarii unice, fiecare cu un subiect și un domeniu de specialitate diferit.  De la viitorul marketingului și brand storytelling, la cunoașterea drepturilor la locul de muncă sau Media văzut ca un catalist al conversațiilor autentice ediția din iarna lui 2022 a avut câte ceva pentru fiecare. Mulțumim invitațiilor:McCann Worldgroup,Reconectat Podcast, Avocatoo și UiPath.

Eveniment OfflineOctombie 2022

HerTimex & ArtHub

Un mic eveniment surpriză l-am creat în luna august, la Grădina Arthub: Expoziția intitulată “imPERFECȚIUNI perfecte și alte naturalețuri” îmbrățișează și studiază corpul fără filtre, “rough and raw”, cu multă tandrețe.

Her WebinarsAugust 2022

HerWebinars Summer 2021

Prima săptămână din august 2022 a venit cu o ediție de webinarii axată pe Social Media, forme de advocacy, stereotipul feminin în zona publicității și sexismul în mass-media. Invitați speciali au fost Florentina Bălășoiu, corespondentă PRO TV, Mihaela Drăgan, actriță, Monica Tudorache, Bia și Bianca Ion, Sergiu Marcu și Mara Miclea psihologi.

LiveMai 2022

HerTimex Amy Claire

Luna mai a adus live-streaming-uri pe diverse teme de nișă. Pe 8 mai, AmyClaire ne-a vorbit despre ce înseamnă o carieră în domeniul streaming-ului.

HerNetworkMartie 2022

HerNetwork

Martie a deschis un nou proiect și anume Clubul HerNetwork, pentru care au fost deschise recrutările. Clubul se manifestă prin mici ateliere pe teme specifice și workshop-uri precum: copywriting, activismul online, campanii de comunicare.

LiveIanuarie 2022

HerTimex Anca Broască

23 Ianuarie – un live care a dorit să ne îndemne mai mult spre acceptarea de sine, în special ca femei. Anca Broască a ținut un dialog despre body acceptance și body image.

2021

Her WebinarsDecembrie 2021

HerWebinars Winter 2021

Iarna a adus ediția de Webinarii: marketing creativ, perfecționismul la locul de muncă, discuții despre inspirație, activism, dar și cum arată drumul unei cariere în politică pentru o femeie. Oana Bîzgan, Susan Shapiro, Andreea Galindo, Lauren Ruffin si Diana Lupu au fost cele care au dat voce ediției de iarnă, la final de 2021.

Eveniment offlineAugust 2021

HerTimex & RoabaDeCultură

Toamna lui 2021 a venit cu un parteneriat între HerTime Romania și Roaba de Cultură. O proiecție de filme feministe a fost susținută pe 20 august în parcul Herăstrău și deschisă pentru oricine a fost doritor să vizioneze filme etalon pentru tema feministă.

LiveMartie 2021

Womxn Develop at Ubisoft

Pe data de 25 martie, am găzduit un mic live interesant care a adus un insight view al industriei jocurilor online: Womxn Develop at Ubisoft. Andreea Mindroiu a vorbit despre oportunitățile pentru femei în industria de dezvoltare și programare a jocurilor video.

WebinarPrimavara 2021

SuperWoman in the Workplace

Primăvara lui 2021 a adus o temă specifică în cadrul ediției de Webinarii: SuperWoman in the Workplace. Dear Society și Her Time România au venit în ajutor cu tips&tricks despre carieră pentru adolescentele și femeile tinere la inceput de drum profesional. Subiectele s-au dorit a fi foarte practice și aplicate: cum să negociezi un salariu, hărțuirea la locul de muncă, cum te asiguri că un job este legal și real și multe alte subiecte interesante despre piața de muncă.

2020

Her WebinarsNoiembrie 2020

HerWebinars Winter 2020

La final de noiembrie, am dat startul Webinariilor în ediția de iarnă, 2020. Project și time management, antreprenoriat românesc, sport si nutritie au figurat pe agenda de discuție. Printre invitații noștri s-au numărat La Blouse Roumaine Shop, Funky Citizens și Andreea Giuclea, reporter sportiv.

Eveniment OfflineSeptembrie 2020

Pre-Party & Curs de dezvoltare personală

Toamna lui 2020 s-a axat pe tema Empowerment, începând cu un mic Empowerment Pre-Party. Septembrie și octombrie au găzduit două sesiuni de cursuri de dezvoltare personală, facilitate de Romina Alexandra Pescaru, trainer, coach și facilitator de constelații familiale (metodă psihoterapeutică), în colaborare cu Her Time România.

Her WebinarsIunie 2020

HerWebinars Summer 2020

În iunie, timp de o săptămână, între 22 și 28, 2020, avea să aibă loc prima serie de Webinarii, printr-o ediție de vară. Printre temele de interes s-au aflat: reprezentarea femeilor în politică, antreprenoriat, voluntariat, stimă de sine. Invitați notabili au fost deputat independent Oana Bîzgan, Deea Codrea, @whenitsover.project, reprezentanți @UWC România și Asociația Elevilor din București și Ilfov.

BeginningsAprilie 2020

Începutul călătoriei HerTime România

Călătoria HerTime România începe în mijlocul primăverii.

Aprilie 2020: Andreea Coscai fondează proiectul HerTime România, un proiect ce venea să acopere o nevoie a generației tinere de femei din România: un spațiu de promovare a oportunităților de dezvoltare printr-o rețea de femei tinere și adolescente.