Her Story

April 27, 2021

text: Maria Bogdan

ilustratie: Adara Cheles

Acum vă puteți face vocea auzită prin concursul Her Story! 

Her Time România organizează pentru prima oară concursul Her Story! Dacă vreți să vă prezentați povestea și propria experiență, acum este momentul! Prin articolele trimise veți avea șansa să vă fie promovată platforma personală, iar textul scris de voi va apărea pe blogul nostru. 

Regulile concursului: 

Articolele trebuie să prezinte subiecte legate de voi și experiența voastră ca femei, mai precis puteți alege din următoarele teme pentru a vă scrie textul

•drumul meu către iubirea de sine, 

•amintiri sau confesiuni proprii, 

•ce am învățat de la alte femei. 

Pentru ca articolul vostru să fie luat în considerare, trebuie să respecte limita de cuvinte, având minim 750 de cuvinte (aproximativ o pagină și jumătate) și maximum 1500 de cuvinte (3 pagini). Totodată, articolul trebuie să fie terminat și trimis între 27 aprilie și 11 mai. Textul trebuie să fie redactat în limba română. 

La finalul concursului vor fi anunțate trei articole câștigătoare. Scriitoarele vor fi promovate, iar articolul va apărea pe blogul Her Time România. Câștigătoarele vor primi un certificat de excelentă HTR pentru a atesta câștigarea concursului. 

Pentru înscriere, accesează link-ul: 

https://docs.google.com/forms/d/1vvayfKLgEWcApWW2ZBeH72xmXDyRwzsqfKaaOecQXyI/prefill

Scopul Her Story este să promovăm poveștile femeilor, pe care știm că uneori nu multă lume le ascultă. Vrem să amplificăm vocea experiențelor feminine din spațiul românesc și astfel să le promovăm. 

Her Time România este prima platforma de networking feminin din România. Platforma a fost lansată în luna aprilie 2020, din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei din România în dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem o echipă de voluntare, dedicate misiunii Her Time și credem în puterea ajutorului reciproc. Astfel, ne dorim ca rețeaua creată să încurajeze și să inspire tinerele în luarea de inițiative cu impact social.

Unde ne găsești? 

Link Bio: https://lnk.bio/hertimeromania 

Blog: https://hertimeromania.wordpress.com/ 

Instagram: https://www.instagram.com/hertimeromania/ 

Facebook: https://www.facebook.com/hertimeromania/ ; 

Grup de Networking: https://www.facebook.com/groups/923738724726986/ 

LinkedIn: 

https://www.linkedin.com/company/her-time-rom%C3%A2nia/?viewAsMember =true 

YouTube: 

https://www.youtube.com/channel/UChx8qSi3BrZw546aA9datxw?view_as=subscriber 

Patreon: https://www.patreon.com/user?u=37161114

S-ar putea să-ți placă și …

Cum învăț să mă iubesc?

Cum învăț să mă iubesc?

text: Irina Voiculescu ilustratie: Raluca Cozmi „Dacă ne putem detașa de ceea ce cred ceilalți și dacă ne putem asuma...

Trei ani cu Her Time

Trei ani cu Her Time

ilustratie: Cristina Radoaica Her Time aniversează 3 ani de când luptă pentru drepturile femeilor în societate.  Dacă...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *