Her Time x UiPath eveniment gratuit “open doors”- Șansa ta să intri în tech

Studenții și tinerii interesați de sectorul tech au ocazia să participe luni, 13 februarie, de la ora 18:00, la evenimentul “open doors,” organizat de Her Time Romania, în parteneriat cu UiPath. Acesta va avea loc în București, la sediul companiei de pe strada  Vasile Alecsandri 4 și Constantin Daniel 11, Clădire A, etajele 5 și 6, 010613

În cadrul evenimentului, tinerii pasionați de informatică și robotică vor face cunoștință cu experți în product management, product design, RPA development  și software engineering. Cu ajutorul profesioniștilor în domeniu, participanții vor afla mai multe despre oportunitățile de internship în aceste zone, precum și ce presupune o carieră în domeniul tech. Evenimentul va da tinerilor șansa să descopere sediul UiPath, să cunoască echipa, și să facă networking atât cu angajații companiei, cât și unii cu alții. 

 

Participare gratuită

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a participa este să completezi formularul de înscriere până pe 10 februarie: 

https://forms.gle/sNgEdxgHhhkHuwUr5

 

Vino să cunoști echipa UiPath 

UiPath are viziunea de a crea Fully Automated Enterprise™ – o organizație complet automatizată. UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, care combină soluția lider de Robotic Process Automation (RPA) cu o suită completă de capabilități care permit fiecărei organizații să își extindă rapid operațiunile digitale de afaceri.

 

Despre Her Time România

Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time România este astăzi primul ONG din România care oferă oportunități gratuite de dezvoltare în leadership. HTR deține în prezent un portofoliu format din peste 10 evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor din țară, o comunitate formată din peste 15.000 de urmăritori, prieteni și susținători. 

Contact: hertimero@gmail.com

S-ar putea să-ți placă și …

De ce Her Time?

De ce Her Time?

text: Maria Petrea ilustratie: Cristina Radoaica Fiecare dintre noi are un vis. Visul meu este să fiu un exemplu...

Trei ani cu Her Time

Trei ani cu Her Time

ilustratie: Cristina Radoaica Her Time aniversează 3 ani de când luptă pentru drepturile femeilor în societate.  Dacă...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *