...

Studenţii au sărbătorit Ziua Mondială a Femeilor în Ştiinţă împreună cu Her Time şi UiPath România!

februarie 26, 2023

Tinerii pasionați de tehnologie au sărbătorit Ziua Mondială a Femeilor în Știință alături de Her Time şi UiPath România, în cadrul unui eveniment “open doors” care a avut loc în data de 13 februarie. Cei peste 30 de participanţi, prezenţi la sediul companiei UiPath din București, au avut ocazia de a afla secretele domeniului direct de la experții în tech şi de a descoperi oportunitățile de carieră din cadrul organizației. 

Seara a debutat cu un moment de networking în cadrul căruia participanții au creat conexiuni, nu doar între ei, ci și cu echipa UiPath. Alina Capota, Manager Technology Services și Bianca Iftime, Software Engineer, au povestit despre parcursul lor în companie şi au împărtăşit studenţilor mai multe despre tool-urile UiPath.  Iar Miruna Mutu, Talent Acquisition Partner, a răspuns curiozităților legate de procesul de recrutare şi a încurajat participanţii să-și dezvolte abilităţile, alăturându-se Academiei UiPath. 

Descoperă şi tu oportunităţile de carieră UiPath: https://www.uipath.com/company/careers 

Alătură-te  Academiei UiPath: https://academy.uipath.com/ 

Evenimentul “open doors” marchează cu succes cel de-al doilea proiect dedicat tinerilor pasionaţi de tehnologie şi robotică, care doresc să dezvolte abilităţi sau o carieră în domeniu, organizat de către Her Time în colaborare cu UiPath România.

“Ca primă asociaţie din România dedicată leadershipului feminin și networkingului, colaborarea cu UiPath are un adevărat impact pentru misiunea noastră. Prin activitatea Her Time ne propunem să contribuim la reprezentarea femeilor din diverse domenii, prin oferirea de oportunități de dezvoltare, informații utile și exemple de urmat. Din acest motiv, felicităm UiPath pentru valorile axate pe incluziune socială, diversitate, investiție în noua generaţie şi le mulţumim pentru că ne sunt aproape!” declară Andreea Coscai, Director Executiv Her Time România.

Despre UiPath

UiPath are viziunea de a crea Fully Automated Enterprise™ – o organizație complet automatizată. UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, care combină soluția lider de Robotic Process Automation (RPA) cu o suită completă de capabilități care permit fiecărei organizații să își extindă rapid operațiunile digitale de afaceri.

Despre Her Time România

Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time România este astăzi primul ONG din România care oferă oportunități gratuite de dezvoltare în leadership. HTR deține în prezent un portofoliu format din peste 10 evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor din țară, o comunitate formată din peste 15.000 de urmăritori, prieteni și susținători.

Un eveniment realizat cu sprijinul partenerilor media: Agerpres, Craiova.biz, IQool, Presa de Azi, Presa Online, PR Wave, Romanian Post, Ştiri Ardeal, Ştiri Tg. Jiu, Teen Press, Ultimele Ştiri Online, Ziare Live.

Contact: hertimero@gmail.com

Citește si articolul postat de UiPath accesând acest link.

S-ar putea să-ți placă și …

Raport de activitate 2023

Raport de activitate 2023

Dragă comunitate, Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână
Accelerator de serafinitBannerText_Accelerator de serafinit
Activează viteza mare a site-ului pentru a fi atractiv pentru oameni și motoarele de căutare.