Raport de activitate 2022

martie 7, 2023

Dragă comunitate,

Începând cu 31 august 2022, am devenit oficial ONG! În 2022, am creat o comunitate de peste 15.000 de tinerx și mentorx, iar mesajul nostru a ajuns pe ecranele a sute de mii de persoane. 2022 nu a fost un an ușor – evenimente precum izbucnirea războiului din Ucraina, criza economică și de mediu ne-au făcut să suferim, dar eforturile și perseverența noastră au fost răsplătite. Continuăm să credem că avem nevoie de feminism pentru a trăi într-o societate echitabilă în care discriminarea de gen nu mai există. Pentru aceasta, avem nevoie de voi toți să pornim discuții despre justiția socială, să condamnăm comportamentele misogine, rasiste și homofobe, și să creăm o comunitate de tinerx care sunt acolo unii pentru ceilaltx. Știm că uneori rezultatele muncii noastre nu pot fi văzute imediat, dar istoria mișcării feministe ne arată că fiecare pas în direcția corectă contează.

Așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm proiectele în perioada următoare și vă mulțumim pentru tot sprijinul arătat până în prezent!

Vezi raportul complet AICI!

-Echipa Her Time România

S-ar putea să-ți placă și …

Raport de activitate 2023

Raport de activitate 2023

Dragă comunitate, Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time...

1 Comentariu

  1. alanya escort

    I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână