Raport de activitate 2022

March 7, 2023

Dragă comunitate,

Începând cu 31 august 2022, am devenit oficial ONG! În 2022, am creat o comunitate de peste 15.000 de tinerx și mentorx, iar mesajul nostru a ajuns pe ecranele a sute de mii de persoane. 2022 nu a fost un an ușor – evenimente precum izbucnirea războiului din Ucraina, criza economică și de mediu ne-au făcut să suferim, dar eforturile și perseverența noastră au fost răsplătite. Continuăm să credem că avem nevoie de feminism pentru a trăi într-o societate echitabilă în care discriminarea de gen nu mai există. Pentru aceasta, avem nevoie de voi toți să pornim discuții despre justiția socială, să condamnăm comportamentele misogine, rasiste și homofobe, și să creăm o comunitate de tinerx care sunt acolo unii pentru ceilaltx. Știm că uneori rezultatele muncii noastre nu pot fi văzute imediat, dar istoria mișcării feministe ne arată că fiecare pas în direcția corectă contează.

Așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm proiectele în perioada următoare și vă mulțumim pentru tot sprijinul arătat până în prezent!

Vezi raportul complet AICI!

-Echipa Her Time România

S-ar putea să-ți placă și …

Romanian women in science

Romanian women in science

text: Stanciu Diana ilustrație: Rădoaica Cristina Cred că mulți dintre noi am auzit de oameni de știință români precum...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *